BackToSchool #3 - líčení do školy

31.08.2016 11:10

Ahoj, vítám Tě u nového článku!

Dneska to bude poslední díl série #Backtoschool, a doufám, že se ti bude líbit. Půjde totiž o líčení do školy, neříkám, že se podle něho musíš líčit ale třeba  jako inspirace to bude dobrý ne? Tak se na to rovnou vrhneme ne?

Jako první začínám pletí, na kterou nanáším bázi pod make-up od Catrice, na tu vrstvím CC cream od Orifflem, kruhy pod očima kryji korektorem od Catrice – toto vše zapracovávám prsty. Nakonec celé tohle dílo přepudruji pudrem od Orfflem který aplikuju štětcem z Lidlu.

Dále se postarám o obočí, které vyplním tužkou ani nevím od jaké firmy, a pročísnu štětičkou na obočí z Lidlu.

A teď hurá na oči, jako podklad volím krémové color tatto v odstínu Pink gold které aplikuju za pomocí štětce z rossmanu na celé horní pohyblivé víčko. Dále již budu čarovat s paletkou Gabriella Salvete v odstínu 1 Rose. S té smíchám na tvrdší chlupatý štětec oba dva matné hnědé stíny, a nanesu je do ohybu víčka, kde je ztratím. Poté štětcem z Lidlu co má být na rty nanesu tmavý růžový stín na celé víčko a světlý růžový stín nanesu nad duhovku.

 Pak už jenom černou tužkou od avonu zahustím řasy a světlým koncem upravým tvar obočí, aplikuju řasenku od Rimmelu na řasy.

Na tváře aplikuju tvářenku od Essence v odstínu 80 autumn peach. A celá líčení zakončím teple růžovou rtěnkou v odstínu 086 sugar plum.

Co říkáte na tohle líčení, já si ho poslední dobou zamilovala a myslím, že do školy a na denní příležitosti je jako dělané :).

No nic já se pro dnešek loučím, užívejte poslední den prázdnin a mějte se fajn Barb!